Primul Turneu de baschet in 2012
Despre noi

Clubul de baschet Gladius Tîrgu Mureș și Compania SportLife organizeaza, anual în vacanta de iarna, turneul de baschet „Cupa Transilvania”, la Tîrgu Mureș.

Cupa Transilvania este un proiect demarat in 2011, competitia fiind dedicata micilor baschetbalisti.Competitia a ajuns sa reuneasca un numar de aprox 40 de echipe din intreaga tara si strainatate. Participa echipe din: Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Mures, Galati,  etc., precum si echipe din Ungaria si Bulgaria. Ne mandrim cu faptul ca printre participanti se numara si cele mai renumite cluburi juvenile de baschet din tara, precum: Scoala de Baschet Dan Dacian Bucuresti, U Mobitelco Cluj-Napoca,  Laguna Bucuresti, Asesoft Ploiesti, etc. 

Evolutia acestui eveniment se datoreaza pasiunii de care dau dovada intreaga echipa de organizare dar si partenerii:  Cotraco, Primaria Targu Mures, , Peak si Trops.ro - sustinerea acestora reprezentand piatra de temelie pe care incercam sa costruim o frumoasa traditie la Targu Mures.  Comunitatea ce indrageste tot mai mult acest proiect multumeste celor care fac ca aceasta competitie sa se desfasoare an de an in Targu Mures.

_ _ _

Grupul de firme SportLife îşi desfăşoară toate activităţile în jurul sportului, având ca scop principal îmbunătăţirea situatiei sportului românesc şi a situaţiei sportivului român. Ne implicăm direct în dezvoltarea sportului românesc prin: import şi distribuţie de echipamente şi materiale sportive, organizare de evenimente sportive, comunităţi online dedicate sportului.

În prezent, desfăşurăm parteneriate pentru dezvoltarea sportului juvenil, alături de Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Handbal, Federaţia Română de Kempo, Federaţia Română de Arte Martiale, Comitetul Naţional Paralimpic, FC Dinamo București și Federația Română de Baschet.

Parteneri principali
Despre noi
Despre noi
Trops
Organizatori
SportLife
Gladius