Detalii Stiri
< REGULAMENT 2015
26.01.2015 14:45

INVESTIM IN DEZVOLTAREA SPORTULUI JUVENIL

Directorul General al COTRACO, Dl. Bogdan Barbulescu, vorbeste despre implicarea companiei in sustinerea turneului.


INVESTIM IN DEZVOLTAREA SPORTULUI JUVENIL

-Stimate domnule director general Bogdan Bărbulescu, grupul dumneavoastră de firme nu mai are nevoie de prezentare.  De ce aţi ales să vă implicaţi în activitatea sportivă?
-Firma COTRACO ROM aniversează 10 ani de la înființare. Acest turneu face parte dintr-o suită de evenimente care celebrează aniversarea noastră. Cu această ocazie ne-am orientat atât către clienții noștri prin organizarea unei competiții – campanie cu premii în functie de cifra de afaceri realizată, precum și către copii. Suntem o firmă de familie.Investim în copiii noștri și in activitățile în care sunt implicați copiii. În plus, considerăm că mișcarea este foarte importantă pentru menținerea sănătății organismului. Prin sprijinirea unor activități de acest tip încă de la vârste atât de fragede putem atrage atenția asupra importanței mișcării și a unei vieți active. Baschetul este un sport frumos, care ajută organismul să se dezvolte armonios, și formează jucătorii să lucreze în echipă și să deprindă spiritul competitiv și de campion.
-În calitate de sponsor principal al competiţiei, ce obiectiv urmăriţi la Cupa
Transilvania COTRACO 2015?
-Dorim ca prin acest turneu sa evidențiem deschiderea noastră către sprijinirea activităților social-educative. Mai mult, dorim să facem cât mai cunoscut numele COTRACO și să ne întărim poziția pe piata românească. Avem în prezent peste 3000 de clienți la nivel național, precum și furnizori importanți de mărfuri și servicii. Colaboratorii noștri au copii. Aceștia sunt implicați sau au prieteni angrenați în sport. Prezența noastră în activități care nu țin în mod direct de vânzare poate să le ofere o nouă viziune asupra COTRACO,respectiv de investitor în viitor.
-Faptul că aţi jucat baschet a contribuit la orientarea către această ramură
sportivă?
-Baschetul a fost unul din sporturile preferate din copilărie. Admir modul în care modelează corpul și formează caracterul jucătorului. Îmi doresc inclusiv pentru băiețelul meu să se orienteze către baschet, pe care îl consider un mediu prielnic în care să își consume pentru inceput energia, dar în timp să deprindă abilități de lucru în echipă, de competiție și de lider.  
-De câte ori aveţi posibilitatea urmăriţi meciurile Ligii Naţionale de seniori. Cum apreciaţi nivelul întrecerii interne?
-Da, participăm cu plăcere la meciurile BC Mures. Dorim să ne aducem aportul la creșterea economică a țării noastre, dar aceasta să fie reflectată fidel de nivelul competițiilor sportive, inclusiv de campionatul intern de baschet. Ne bucură să vedem că baschetul atrage tot mai mulți susținători, iar firmele și autoritățile locale  se implică din ce în ce mai mult în sprijnirea competițiilor sportive. Ne dorim să avem la Tîrgu Mureș întreceri de cea mai bună calitate, iar echipele locale să crească în valoare și să cîstige cât mai multe partide.
-Consideraţi oportună promovarea unor elemente locale în echipele de prim
eşalon?
-Da, este foarte important să sprijinim tinerii să-și îndeplinească visele. Considerăm că este necesară o comunicare cât mai strânsă între toți factorii. Dacă oferi copiilor și tinerilor perspectiva unei cariere inclusiv în liga seniorilor, dacă sprijini dezvoltarea și formarea tinerelor talente, rezultatele pe plan local nu vor întârzia să apară. Considerăm că este foarte important să investim în educația și formarea celor mici, în viitorul copiilor noștri. Din păcate, în zilele noastre se pune prea puțin accentual pe educația copiilor, în identificarea și formarea de noi talente, în dezvoltarea abilităților celor mici.Tinerii se adaptează la ceea ce văd în jurul lor. Dacă văd interes și deschidere în ceea ce îi privește, prezența lor va fi mult mai largă, vor depune efort mai susținut, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.  
-Există posibilitatea ca, în viitor, să sprijiniti proiectele organizate de SportLife in sectorul juvenil?
-Sigur că vom păstra și în viitor deschisă relația de colaborare. Până în prezent echipa Sportlife a dovedit că este un partener dinamic, cu ambiții și perspective ridicate. Seriozitatea de care dă dovadă în promovarea activităților sportive în sectorul juvenil se îmbină cu viziunea noastră despre educația sportivă. Suntem convinși că relația noastră de colaborare se va dezvolta în anii care vin.   


Parteneri principali
Detali Stiri
Detali Stiri
Trops
Organizatori
SportLife
Gladius