Detalii Stiri
05.12.2011 10:16 Category: Interviuri

Margarit Amza: "Evenimentul este o traditie"

Managerul general al SportLife Romania detaliaza motivatia si impactul proiectului Cupa Transilvania.


Margarit Amza:  "Evenimentul este o traditie"


Reporter: De unde a pornit aceasta idee de organizare a unui turneu de baschet la Tirgu Mures?


Margarit Amza: Grupul SportLife organizeaza deja evenimente sportive dedicate copiilor de aceasta varsta  (www.eonkinder.ro, www.minihand.ro) si cred ca a sosit momentul sa ne implicam si in baschetul romanesc, prin demararea acestui proiect alaturi de clubul de baschet Gladius Tirgu Mures.

Rep: Prin ce se deosebeste acest eveniment fata de alte turnee de baschet similare din tara?


A.M: Din pacate, la acest nivel de varsta, BabyBaschet, MiniBaschet si U13 nu exista foarte multe evenimente organizate la noi in tara. Exista un singur mare turneu, organizat de Federatia Romana de Baschet, care se si numeste Campionatul National de Baby si MiniBaschet, la care participa aproape toate echipele din tara.

Credem insa, ca acesti copii au nevoie de mult mai multe meciuri pentru a descoperi tainele acestui minunat sport. Acesta este unul dintre motivele pentru care am decis demararea acestui proiect, care , speram noi, incet-incet va deveni o traditie in baschetul romanesc, si care va creste de la an la an, asa cum s-a intamplat si cu celelalte proiecte de acest gen in care ne implicam.

Incercam sa oferim, alaturi de partenerii nostri, cele mai bune conditii de cazare/masa, premii cat mai atragatoare,  iar organizarea tehnica a evenimentului sa fie cat mai profesionista.

Rep: Ce premii pregatiti?

A.M: Premiile sunt pe masura turneului, si anume, locul I va primi un set complet de echipament maiou+short , locul II si locul III fiind premiate cu mingi de baschet.
Locurile I,II si III vor primi cupe, medalii si diplome.
Vor exista si  cate 2 premii individuale / categorie  si anume: MVP- cel mai bun jucator si Cel mai bun Marcator al Turneului.

Tocmai pentru a incuraja spiritul sportiv la acest nivel de varsta,  absolut toti participanii vor primi diplome de merit, iar fiecare echipa perticipanta va primi o cupa speciala.

Va asteptam la Cupa Transilvania 2014.Parteneri principali
Detali Stiri
Detali Stiri
Trops
Organizatori
SportLife
Gladius